Ring 8.00 - 16.00

+45 3135 8111

Om os

DA Legal lægger vægt på at give vores klienter værdiskabende løsninger, der bygger på indsigt i deres forretning og behov.

Vi går til samarbejdet med engagement og opmærksomhed, og vi stræber efter at være troværdige og ansvarsbevidste i alle forhold.

blog post 21

DA Legal vil være den foretrukne samarbejdspartner for klienter, der ønsker klar og specialiseret rådgivning og den bedste hjælp til håndtering af konflikter.

DA Legal er et jurdisk firma, som er specialiseret i fast ejendom, konkursret, familieret og inkasso. Vi arbejder primært for små og mellemstore virksomheder og for privatpersoner. Den overordnede målsætning for DA Legal er at nå vores vision og imødekomme klienternes behov. Det mener vi, at vi bedst gør ved at agere professionelt og menneskeligt både indadtil og udadtil.

Vi tror på, at vi yder den bedste rådgivning i et tæt samarbejde med klienten og på baggrund af et indgående kendskab til dennes organisation, forretning og klientens behov. Det gør os i stand til at levere løsninger, der er værdiskabende for klienten – også på længere sigt.

Mission

DA Legal er et moderne og specialiseret firma. I et engageret samarbejde løser vi vores klienters udfordringer på en forståelig og anvendelig måde. Vi sørger for at forventningsafstemme og have gennemsigtighed omkring vores indsats og samarbejdsvilkår.

Vision

DA Legal vil være den foretrukne samarbejdspartner for klienter, der ønsker klar og specialiseret rådgivning og den bedste hjælp til håndtering af konflikter.

Vi vil være branchens bedste arbejdsplads for de dygtigste medarbejdere, der med smil og fælles værdigrundlag engagerer sig i klienterne, samfundet og de nære relationer.

Tryghed for vores klienter

Professionel rådgiveransvarsforsikring

Hos DA Legalhar vi tegnet professionel rådgiveransvarsforsikring hos ADIS via DJØF. Det betyder tryghed for alle vores klienter, da vi dermed er forsikret såfremt at der mod forventning sker ansvarspådragende fejl i vores rådgivning, som medfører et tab for vores klienter. Selvom vi har tegnet rådgiveransvarsforsikringen hos ADIS for din sikkerhed, så kan du være helt tryg, da der ikke tidligere har været rejst krav mod DA Legal

Tryghed for vores klienter

Vores Værdier

DA Legal lægger vægt på at give vores klienter værdiskabende løsninger, der bygger på indsigt i deres forretning og behov. Vi går til samarbejdet med engagement og opmærksomhed, og vi stræber efter at være troværdige og ansvarsbevidste i alle forhold.

Vores fire grundlæggende værdier er derfor:

Kvalitet

Vi skaber resultater på baggrund af forretningsforståelse og effektiv sagsbehandling, og vi går ikke på kompromis med vores juridiske faglighed.

Tillid

Vi indgår i tæt dialog med vores kunder og forstår deres individuelle behov. Den tillidsfulde relation er udgangspunktet for vores samarbejde.

Forretningsforståelse

Vi sætter os ind i klientens forretning og behov.

Troværdighed

Vi tager ansvar for vores handlinger, vores udvikling og for hinanden.

DEDIKERET TIL DIN SAG

Målrettet Sagsbehandling

PARTNER, CEO

Deniz Ciftci

Deniz Ciftci er højt specialiseret og har flere års erfaring inden for de formueretlige fag, herunder insolvensret, fast ejendom, selskabsret og inkasso. Han beskæftiger sig med alle opgaver indenfor området, og han har ligeledes erfaring med at rådgive og behandle sager indenfor familieret. Endelig har Deniz proceserfaring med at gennemføre retssager i byretterne. Med et godt overblik og stærke analytiske og juridiske evner nedbryder og bearbejder Deniz komplekse juridiske og forhandlingsmæssige problemstillinger. Og på den måde skaber han værdi og resultater.

PARTNER

Arif Sahin

Med mere end 15 års erfaringer fra bl.a. kommunalt regi, Juratas Advokater og Mansa Law Firm og Udlændingestyrelsen har Arif Sahin gennemført flere tusinde af sager indenfor forskellige retsområder. Arif Sahin er specialiseret indenfor udlændingeret, selskabsret og familieret. Han har en struktureret og løsningsorienteret tilgang til de konkrete sager og problemstillinger. Arif lægger vægt på at levere forretningsorienterede løsninger, som er værdiskabende for dig som klient, ligesom han også lægger vægt på den personlig kontakt og finder løsninger på baggrund af klientens behov.

JURIDISK RÅDGIVER

Leila Knudsen

Med en akademisk baggrund i Information Management og Business & Development Studies, kombinerer Leila en bred forståelse af international projektledelse. Leila rådgiver både danske og internationale klienter. Hun har en struktureret og løsningsorienteret tilgang til de konkrete sager og problemstillinger. Leila lægger vægt på at levere forretningsorienterede løsninger, som er værdiskabende for dig som klient.

Tamana

LEGAL COUNSEL

Tamana Mobarez

Med en udpræget kommercielforståelse og indgående indsigt i forretningsmodellerne er det altid målet for Tamana Mobarez at yde en værdiskabende rådgivning, som er ligefrem løsningsorienteret og umiddelbart anvendeligt for klienterne. Det skal så vidt muligt altid have direkte, mærkbar og positiv effekt at modtage rådgivning – også i sager med svære udsigter. Tamana Mobarez beskæftiger sig med rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder, herunder særligt om selskabs-ejer- og kontraktforhold. Tamana Mobarez beskæftiger sig endvidere indgående med rådgivning om køb og salg af fast ejendom,  iværksætteri  og andre formueforhold. Hun er ligeledes GDPR-specialist, hvor hun har indgående kendskab til reglerne om behandling af personoplysninger og erfaring i at omsætte dyb teoretisk viden om persondatareglerne til praktiske løsninger, som er anvendelige for den enkelte virksomhed.

Kontakt os

Har du brug for juridisk rådgivning eller bistand? Har du spørgsmål til vores tjenester eller ønsker du at planlægge en konsultation? Uanset hvad din juridiske situation er, er vi her for at hjælpe.

Ring 8.00 - 16.00

+45 3135 8111

Eller skriv til os 24/7

info@dalawfirm.dk

Scroll to Top