Ring 8.00 - 16.00

+45 3135 8111

Fast ejendom

DA Legal hjælper dig trygt igennem din bolighandel fra start til slut, og vi varetager alle de juridiske aspekter ift. din bolighandel.

Tryg Rådgivning

DA Legal hjælper dig trygt igennem din bolighandel fra start til slut, og vi varetager alle de juridiske aspekter ift. din bolighandel.

Vi er eksperter og har mange års erfaring med at rådgive juridisk inden for fast ejendom. Vi rådgiver om alle forhold inden for fast ejendom, herunder erhvervslejekontrakt, lejeret, køb og salg af fast ejendom, andelsboligforeninger, entreprise og ejerforeninger. Når du skal købe fast ejendom, er der en lang række punkter man skal igennem. Hos DA Legal hjælper vi dig trygt igennem din bolighandel fra start til slut, og vi varetager alle de juridiske aspekter i fm. din bolighandel.

Det afgørende for os er, at vi rådgiver i alle aspekter på baggrund af dine behov, men vi sætter også en ære at skabe merværdi for dig i form af at være opmærksom på væsentlige punkter i aftalen og andre aspekter. Det kan f.eks. være regulering af leje, vedligeholdelse, afståelse og tilbagelevering af lejemålet i forbindelse med erhvervslejemål.

Få specialiseret juridisk bistand til din bolighandel med DA Legal

Lad os tage styringen over de juridiske aspekter i din bolighandel, fra erhvervsleje til køb/salg af fast ejendom. Klik nu for at få professionel rådgivning og sikre en problemfri transaktion med merværdi til din fordel.

Tal med en af vores eksperter

blog post 21
dalawfirm

Gratis vurdering af din sag

Få en gratis vurdering af din sag hos os. Vores erfarne team står klar til at analysere dine juridiske behov og tilbyde skræddersyet rådgivning. Uanset om det drejer sig om familieret, fast ejendom eller andre områder, sikrer vi en grundig gennemgang af din sag uden omkostninger. Kontakt os nu for professionel bistand.

Ofte stillede spørgsmål om erstatning, personskade og advokat

Hos DA Legal betyder “tryg rådgivning” at vi guider dig gennem hele bolighandelsprocessen fra start til slut, og vi tager os af alle de juridiske aspekter i forbindelse med din bolighandel. Vores ekspertise og mange års erfaring inden for fast ejendom sikrer, at du får den bedst mulige rådgivning, der er tilpasset dine individuelle behov og situation.

Vi kan hjælpe med en bred vifte af juridiske forhold inden for fast ejendom, herunder erhvervslejekontrakter, lejeret, køb og salg af fast ejendom, andelsboligforeninger, entreprise og ejerforeninger. Uanset hvilket område du har behov for rådgivning inden for, står vores eksperter klar til at assistere dig.

Vores primære fokus er at rådgive dig ud fra dine specifikke behov og situation. Vi lytter aktivt til dine ønsker og krav og tilpasser vores rådgivning derefter. Derudover stræber vi efter at skabe merværdi for dig ved at være opmærksomme på væsentlige punkter i aftalen og andre relevante aspekter, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Vi kan hjælpe med at optimere dine aftaler ved at sikre, at alle væsentlige punkter er dækket og at aftalen er juridisk korrekt og fair for dig som klient. Dette kan omfatte regulering af leje, vedligeholdelse, afståelse og tilbagelevering af lejemålet. Vores mål er at sikre, at du opnår de bedst mulige vilkår og betingelser i dine aftaler inden for fast ejendom.

Deniz Ciftci

PARTNER, CEO

Leila Knudsen

JURIDISK RÅDGIVER

Kontakt os

Har du brug for juridisk rådgivning eller bistand? Har du spørgsmål til vores tjenester eller ønsker du at planlægge en konsultation? Uanset hvad din juridiske situation er, er vi her for at hjælpe.

Ring 8.00 - 16.00

+45 3135 8111

Eller skriv til os 24/7

info@dalawfirm.dk

Scroll to Top